Smålandslotta

Vardag igen

Då va man hemma från Stockholm igen och vardagen är igång igen.

Kim jobbar förmiddag denna vecka och jag jobbar olika och idag jobbar jag kväll vilket va skönt efter att man knappt fått vila i helgen.
sitter just nu i soffan och dricker kaffe och ska snart fixa med lite tvätt och sedan rasta hundarna innan jag måste åka mot jobbet. Sen väntar två dag pass innan jag jobbar kväll igen så jag får ju träffa familjen ändå denna vecka. Till helgen ska vi nog försöka få upp poolen också så vi kan bada en massa i sommar i och så vi hinner få upp den innan det kanske blir vattenbrist som det varit senaste åren.

 Ska bli kul att börja fixa ute i trädgården och andra ur saker vi måste fixa som att kitta om alla fönster så det ska jag nog ta tag i nu i helgen också om vädret är bra. Men nu ska jag sätta fart med allt innan jobbet .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.