Smålandslotta

Det här med Morgonrutin?

Detta inlägg är en annons för Lyko och innehåller annonslänkar.

Det vart ingen längre sömn idag då Kelly bestämde sig för att gå upp när Kim gick upp vid 5 tiden typ, Och så himla gullig som hon är så går hon bara fram till pappa och säger starta tv:n! med bestämd ton haha så söt. Så medans hon va lugn i soffan kunde jag vakna till lite innan hon ropa Kom mamma, Man vet vem som bestämmer i detta hushåll i alla fall. 


Fixade mig en kopp kaffe och sitter nu i soffan med henne och vet inte om jag ska slänga i mig lite frukost innan jag väcker Casper som ändå somnade sent igår eller om jag ska äta frukosten i stallet sen.
Men en sak som är skänt med att gå upp lite tidigare än tänkt är att man kanske kan ta tag i den där välbehövliga morgonrutinen vad gäller hudvård som man vill göra varje morgon men inte alltid man hinner göra den direkt på morgonen.
Men jag tänkte här nedan visa vilka produkter jag brukar använda när jag hinner med en normal morgonrutin. 

Dagkräm//serum//eye serum//Micellar

Detta är ju inte en fulländad rutin men en början, väntar hem ett kit från The Body shop som jag ska testa och se hur det funkar med min hud då den är extremt känslig.

Hur ser eran rutin ut ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.