Smålandslotta

Snart startar praktikveckan

Gud har hamnat i ett dåligt flow nu igen och det känns som att man bara stressar igenom dagarna men får inget gjort. =/ Måste sätta mig ner och bara strukturera upp vardagarna och livet överlag, speciellt nu inför kommande 4 veckor då jag börjar min praktik nu på måndag på sjukhuset och har ett ganska mastigt schema med långa dagar och dessa dagar ska jag pyssla in både familjetid, hästen och träning samt övriga sysslor man alltid måste göra. och utöver detta måste jag ju även pyssla in pluggandet för det håller ju igång även fast man har praktiken herregud blir stressad av tanken nu. aja ingen ide att stressa i onödan, ska sätta mig och leta inspo för att få vardagen att gå ihop när man ”jobbar” heltid.
Ikväll va det hästägarmöte i stallet också så mamma passade barnen så en av oss kunde vara där och jag är så förvirrad just nu så kommer knappt ihåg vad vi pratat om. Men tog sedan in hästen och upptäcker att han fått ett rejält bett uppe på ryggen så fick tvätta och smörja in detta.  sedan åkte jag hem och barnen va fortfarande vakna men dom la sig snabbt när jag väl vart själv med dom.  Och nu sitter jag bara framför tv:n och slötittar på Youtube medans jag sitter här och skriver. Om ca 30 min kommer Kim hem från jobbet men jag borde lägga mig snart eftersom att jag ska upp hyffsat tidigt för att åka till BVC med Kelly imorgon.
Tack för idag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.