Smålandslotta

Våran 4 åring

Vilken helg vi haft!
Casper blev ju 4 år nu i fredags och vi trodde ju först att vi skulle få fira honom själva hemma och det va väl okej då  typ all släkt är i Stockholm förutom mormor och farmor. Så vi tänkte att ja men vi gör det simpelt och beställer en charkbricka från Ica och bara njuter av dagen. Men sen vart det bestämt att vi skulle på kalas på lördagen hos Caspers kompis som fyllde år för 2 veckor sedan och då kände vi att jag men perfekt då får Casper en rolig helg med lite firande för honom och sedan lek med sina kompisar. Men det vart ändrade planer ännu en gång då hans Farfar och fru bestämde sig för att komma ner och sedan bestämde sig hans ena faster och kusin att komma ner och fira, så med det bestämt beställde vi två brickor från Ica en med Kött och Chark och en med havets läckerheter. Utöver detta beställde vi även en figurtårta i form av en monstertruck.
Men helgen vart ännu bättre då Caspers andra faster med två kusiner bestämde sig för att åka ner också och hälsa på och fira Casper så denna helg blev helt otroligt bra och Casper vart så glad över sina presenter han fick och nöjd över att hans fastrar och kusiner hälsa på samt lekte med honom. Kelly hon hängde på hela tiden och skulle så klart vara med och göra allt brorsan gör för det är ju hennes största idol. Hon är så himla framåt och för allt Casper gör plus lite till så man har inte en lugn stund när hon sätter fart så är det någon som håller igång mig och kim så är det Kelly.

kvällsdopp i sjön dagen innan man fyller 4 år

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.