Smålandslotta

Fortsätt framåt alltid

Livet rullar på om än för snabbt, dygnen är för korta och man skulle behöva utöka dessa med minst 8 timmar men helst 24 så man hinner både sova och hinna med allt annat man behöver på en dag.

Vart klar med tvår kurser inom undersköterskeutbildningen i fredags och på måndag börjar två nya men det är spännande med nya kurser. Vill bara bli klar så man kan börja jobba istället också. Men jag anmälde mig till bemanningen inom hemtjänsten och äldreomsorgen här nu så jag kan jobba lite extra men får se sen vart man blir mest sugen på att jobba efter utbildningen är klar. Har praktik kvar på sjukhuset samt inom psykiatri.

Dagarna rullar i alla fall på och barnen har kommit in i lite dags rutiner och man märker av om dom rucka minsta lilla på dessa men ibland kan man inte hålla rutinerna till punkt och pricka. Jag har kommit igång med motionen för mig själv allt mer men önskar jag hade mer ork för träningen i sig men ska försöka ta mig iväg till gymmet en gång i veckan så jag faktiskt kommer igång med träningen.
Nu sover Kelly i alla fall och Casper somnar nog snart också antar jag, men det brukar han göra och han va väldigt trött när han gick och la sig.
Vi försöker göra allt för att ”trötta” ut dom innan natten så att dom somnar i god tid och får ordentlig sömn.
Själv sitter man i soffan och kollar på 13 Reason why och snart kommer kim hem igen så vi kan kolla på Chicago PD.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.