Smålandslotta

Snart är en del klar

God kväll.

Ska snart sova för imorgon är det sista dagen på denna praktik och det är en kort dag men ska ändå upp tidigt.
Helt sjukt att det redan gått 4 veckor på, Veckorna bara försvann men kul ändå att snart ha avklarat 2 kurser till på denna utbildning så man kommer ännu närmare målet med att bli färdig undersköterska.

Men denna praktik då har verkligen bjudit på massor av erfarenhet, allt ifrån insulin, kateterpåsar, dödsfall och att behöva se till att nån kommer till sjukhuset. Men har verkligen lärt mig så mycket av min handledare och är så glad att jag fått testa på så mycket och fått vara med och lära mig.

Blir ju uppehåll i ca 4 veckor från äldreomsorgen men sen är det dags för mig att återvända för då ska jag jobba på min praktikplats istället under sommar perioden vilket ska bli så himla trevligt. Är ju en väldigt bra erfarenhet att skriva med i cv:t i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.