Smålandslotta

Den långdragna 3 års trotsen

Hej på er

Äntligen en liten stund av egen tid för Kelly somnade nyss, dock så måste jag väcka henne om ca 20 min för att klä på henne och åka iväg till stallet. Men passar på att sitta lite vid datorn nu i alla fall medans tillfälle ges.
Kelly är ju i en sån närhetsperiod just nu så hon ska ju helst sova på en och bli buren konstant så minsta lilla tillfälle som hon sysselsätter sig själv så passar man på att göra annat. Och sen har vi våran lilla 3 ½ åring Casper som är i sin värsta 3 års trots just nu när inget är bra och det bara gnälls konstant så man måste försöka vara konsekvent i allt för tillfället för att minska utbrotten och vissa fighter tar man helt enkelt inte.
Hoppas denna trots försvinner innan nästa kommer så man får lite vila emellan haha.

Annars rullar dagarna på och jag försöker komma underfund med vad jag vill bli när jag blir stor? eller ah snarare vad jag kan bli med tanke på min skadade armbåge som inte är ordentligt kontrollerad ännu men är ju lång väntetid på röntgen just nu så får vänta tills dess. Men ska försöka stärka upp resten av kroppen i alla fall så ska börja ta mig till gymmet nu minst 1 gång i veckan i alla fall så man kanske får nått ordentligt träningspass gjort varje vecka för det är inte lätt att få till det med barnen hemma.

Har lite ide torka för tillfället så ge gärna tips på saker ni vill läsa om?
Funderar även på att skriva om olika saker så det blir lite mer som små ”artiklar” i bloggen med olika källor som jag kan hänvisa till och även ge mina egna åsikter och funderingar om.
Men en sak det kommer handla mer om nu framöver är i alla fall barncancer,
Lämna en kommentar om saker ni vill läsa om.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.