Smålandslotta

Vart tog detta år vägen?

Alltså visst 2020 försvann med en väldans fart men detta år tyckte jag borde ha gått lite långsammare med tanke på att man fick göra lite mer trots restriktioner?
Nu är ju dom släppta och det märks för nu skiter folk bokstavligen i att vi precis levt i en pandemi och är ute och härjar som innan, kolla resultatet på detta genom att se hur många barn som ligger inlagda med RS-virus. Snälla människor ni måste väl ändå ha lärt er nått? eller?

Aja mina barn håller sig friska än så länge och det hoppas jag dom fortsätter med, men hoppas dom båda fortsätter ha sitt starka immunförsvar så dom undkommer alla såna här jävliga virus som sprids tack vare folk som skiter i vilket.
Vi myser på här hemma speciellt denna vecka då av en lagom otur att båda bilarna är trasiga haha, men jag ska låna mammas bil i eftermiddag och åka och handla en nya delar till bilarna så dom kan lagas.
Har lite plugg att ta tag i här hemma nu så ska passa på medans Kelly sover sin första nap för dagen.
Hoppas ni får en härligt vacker och frostig dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.