Smålandslotta

Håll koll på hälsan genom en klocka

inlägget innehåller reklam för Fyndiq.se

Vill man köpa en smart Watch men inte vet vart man ska titta så kan man titta på Fyndiq.se då dom har många olika märken och modeller av dessa och det finns även diverse olika armband att köpa extra utöver själva klockan,

Den här klockan ovanför heter Q8 SmartWatch och den känner jag skulle passa mig då den är stilren och ser ut som en klocka fast den innehåller alla dessa smarta funktioner såsom ”mätare för hjärtfrekvens, blodtryck, syre i blodet, sömn cykel, altitud, lufttryck och UV. Även stegräknare, stoppklocka, väckarklocka och funktioner för att påminna dig om att dricka vatten och att röra på dig. Den låter dig också kontrollera din musikuppspelning på en annan enhet.” Hur bra lät inte detta?
Jag har tidigare haft en annan modell av sån här klocka men det va en av dom första Samsung klockorna och den tyckte jag om men nu har det ju kommit ännu fler modeller och sorter så nu vill man såklart uppdatera sig. Q8 finns med fler färger på armband så man kan välja på som till exempel; silver, guld, svart eller rosa/rosé vilket är hur snygga färger som helst. Jag skulle kunna tänka mig en svart sådan klocka då jag är väldigt basic men den svarta är väldigt stilren ändå.

Nu när jag träna mer och vill försöka komma ihåg att dricka ordentligt med vatten så skulle denna klocka fungera väldigt bra i min vardag och hjälpa mig till att må bra och så jag har koll på min hälsa, vilket är viktigt då jag ska orka med att ta hand om mina barn samt orka med allt annat man måste göra i livet.

Och det bästa med fyndiq är att just nu finns denna klocka hos dom och den har ett väldigt bra pris så jag tycker verkligen att om ni är som jag som vill ha hjälp med att hålla koll på din hälsa att kolla in deras smart Watch´s och se om ni hittar nån som faller er i smaken i både stil och prisklass.

Fyndiq gör en ju verkligen aldrig besviken utan är jag ute efter nått så brukar jag kolla där först och har dom inte det vilket är väldigt sällan det händer då dom verkligen har allt. Har nog handlat från fyndiq sen start och älskat dom sen dess.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.