Smålandslotta

Första dagen

Vilken dröm morgon detta va. Trots att jag fått sova lite så gick morgonen galant.
Casper vakna och va otroligt hjälpsam med allt och vi myste lite i hans säng han och jag en liten stund innan jag klädde på honom inför första dagen på förskolan nu efter sommaren.

Jag hade förväntat mig gråt för att han blivit så mammig sista veckorna men det gick så bra, dom skulle vara ute så vi klädde på honom regnkläderna på förskolan och sedan gick vi ut och när jag skulle gå sa han hej då mamma. Fler såna här mornar tack.

Nu ska jag äta frukost sen ta tag i plugg och massa annat som behövs göras innan jag hämtar hem Casper igen
Hoppas ni får en superdag,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.