Smålandslotta

Öland för första gången

Har glömt lägga upp ett inlägg om våran lilla semester på Öland.

Men vi kom hem i onsdags och sen haft lite annat att göra men nu har jag tid medans jag sitter och glor på Youtube under tiden åskan mullrar utanför fönstret.

Vi åkte på söndag morgon ner mot Kalmar och där stannade vi och åt på jureskogs som för övrigt inte va nått att hänga i granen. Sen gick vi in i några affärer innan vi åkte över till Öland. När vi väl kom över på. Öland så hade vi lite tid över innan vi fick tillgång till stugorna så vi hittade en lekplats som va fin som barnen fick rasta sina ben på.

Första kvällen spenderades på campingen och vi va ner till havet och tittade och sen fick barnen leka och använda sina balanscyklar.

Dagen efter begav vi oss upp emot lötttorp tror jag det hette för ett ställe där dom hade elbilar för barn då lådbilslandet stönge för säsongen samma dag vi kom dit vilket va synd för vi ville åka dit. Men elbilarna gick hem sen åt vi på en härlig lite bykrog med god plankstek och sen åkte vi vidare mot Borgholm och tog en liten väg längs vattnet som va så fin. Åt middag inne i Borgholm och sen fick barnen leka på en lekplats där innan vi åkte hem och alla däckade efter den långa dagen.

Sista heldagen spenderades på ölands djurpark då casper aldrig varit på en djurpark förut så passade vi på. Han tyckte väl sådär om djuren men desto mer tyckte han om tivolit för han ville åka allt och hela tiden jättekul verkligen men vi fick dock ett litet utbrott där ett tag då vi skulle äta men Casper ville bara åka men till slut vart vi sams och han lugnade ner sig och vi kunde fortsätta ha så sjukt kul hela familjen.

På hemresan stannade vi till i Kalmar och strosade runt och åt sedan lunch innan vi åkte hemåt och ungarna slocknade direkt i bilen och har nog varit trötta sen vi kom hem haha. Men en otroligt härlig semester i alla fall tillsammans med goda vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.