Maj månad är i full gång – Smålandslotta

Smålandslotta

Maj månad är i full gång

Snälla stoppa tiden det går alldeles för fort det va ju nyss januari och man va höggravid men nu är vi inne i Maj och snart är sommaren här eller ah man kan ju hoppas det i alla fall.
Snart är Kelly hela 3 månader vad hände med min lilla bebis? nu ligger hon här bredvid mig i soffan och pratar på och skrattar åt precis allt. Och storebror han härjar på som aldrig förr och mitt i allt detta familjeliv så jobbar vi på inne i vårat hus så att vi förhoppningsvis kan flytta in nu i sommar. Har lite kvar att spackla sen får Kim slipa ner allt så får vi se om vi behöver gå på med spackel på nått mer ställe, om inte annat märker man det när vi målar så får man fixa dom småsakerna då.

Helgen bestod i alla fall av att spackla vidare i huset samt plocka lite sly på tomten så den blir lite finare även om vi ska gräva upp hela så kan det se någorlunda ut innan dess. Men detta har dock inte varit populärt för min högeraxel för nu sitter man här med muskelinflammation som jag hoppas släpper annars får jag gå till läkaren, lägger ju all vikt och belastning på axeln på högersidan när jag använder den armen eftersom att jag fortfarande har problem med min armbåge jag skada förra året när jag gick omkull med hästen.
Men men man får leva med sånt helt enkelt men kommer ju försöka stärka upp det mer och mer nu när jag börjar träna mer igen.

Men nu har jag suttit här lite för länge dags att ta tag i hemmet då båda barnen sover nu här i soffan så är det bäst att passa på, har tvätt som ska hängas i källaren så lika bra att få det gjort nu innan dom små vaknar så kan man plocka här uppe då, sen så åker ju kim snart hem från jobbet så om ett tag är det dags att ta tag i middagen också så måste packa om diskmaskinen så man får plats i köket.
Hörs snart igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.