Äntligen friska igen – Smålandslotta

Smålandslotta

Äntligen friska igen

Hur har ni det i aprilvädret? Har ni lyckats hålla er friska?

Själv lyckades vi råka ut för en förkylning, eller i alla fall jag, Casper och Kelly. Jag vart mest sjuk då jag fick både halsont, feber, nästäppa och hosta. Casper klarade sig med snuva och ytte pytte lite hosta och Kelly vart täppt i näsan samt hade lite feber en dag.
Men nu är vi okej eller ah jag har ju kvar lite hosta och snuva men den sitter i ca 2 veckor till som vanligt, men Casper fick återgå till förskolan idag äntligen vilket han tyckte va superkul för han vart helt galen när vi kom dit i morse och bara skyndade sig in för att få leka.

Efter jag lämnat honom så åkte jag och Kelly och handlade lite för vi tänkte försöka passa på att handla tidigt så det skulle vara mindre med folk men det va väl halv mycket i alla fall. Men vi handlade snabbt och smidigt och åkte sedan hem så jag fick äta lunch och sen pluggade jag lite och nu ska jag sätta mig en liten stund till medans Casper äter mellis och kollar musses klubbhus. Kelly sov en stund men vaknade nyss till i babysittern men kommer nog kunna sitta dör en stund till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.