Våga lämna in tentan – Smålandslotta

Smålandslotta

Våga lämna in tentan

Vilken dag detta varit ingen stress och inga större planer mer än att skriva klart tentan vilket jag lyckades med innan lunch och då har jag inte stressat utan jag lämnade Casper på föris och sen åt jag en ordentlig frukost medans jag tittade lite på Vampire diaries som jag börjat kolla om på. Men efter frukost och när jag kände mig redo så fortsatte jag med tentan som jag påbörjade igår och det gick hyffsat okej att skriva sista delarna men jag har aldrig skrivit en tenta så är jättesvårt att veta om man lyckats men det märker vi när jag lämnat in den och fått den rättad. Har inte lämnat in den ännu och jag har ju till imorgon kväll på mig men vi ska ju ha ett sista Chattforum ikväll mellan 18-19 så tänkte vänta tills dess och se om jag kanske tänker om med något och sen kanske läser igenom den en gång till imorgon innan jag lämnar in den.

Men nu sitter jag och Casper i soffan sen vi kom hem från föris och han har ju helg nu då han bara går måndag till torsdag så ikväll blir det lite mys och imorgon tar vi en chill morgon och sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.