Kroppen börjar bli tung och dagarna mörka – Smålandslotta

Smålandslotta

Kroppen börjar bli tung och dagarna mörka

Vecka 25 här nu då och man märker hur mycket mer det tar på kroppen nu, har tungt att andas typ hela tiden och orkar inte mycket innan jag måste ta en paus. Men jag försöker njuta samtidigt som det går så sjukt fort den här gången, och den här gången så har man även mer fullt upp än förra gången då jag hade tid att faktiskt vila och bara vara.

Har hunnit tvätta lite idag i alla fall men tar tag i att vika det imorgon istället för det orkar jag inte idag, Lämnade Casper på förskolan och gick hem och startade tvätten och sedan satte jag mig för att plugga, när jag hade hängt första tvätten så åkte jag en snabbis till Vetlanda för att jag behövde handla några små saker plus papper till skrivaren och när jag kom hem fikade jag lite innan jag fick gå ner och hänga tvätt nr 2. Nu är det en tummel tvätt i maskinen som jag snart ska ner och slänga in i tumlaren så är tvättdagen klar idag sen.

Hämtade sedan hem Casper och sprang sen in snabbt på affären här i byn och handlade smör och bröd och nu sitter Casper i soffan under en filt och dricker smoothie och jag sitter här vid datan och försöker plugga och planera i samma veva.
Kim är på väg hem och när han kommer hem så blir det att laga mat och sen ska jag sitta här igen och fortsätta pluggandet och planerandet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.